Palvelut

Puheterapiaa

Arvioin ja kuntoutan suomen kielellä lapsia, joilla on puheen, kielen ja kommunikoinnin pulmia.  Käytän tarvittaessa puhetta tukevia ja korvaavia keinoja. Olen hankkinut runsaasti jatkokoulutusta ammattitaitoni ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat epäselvä puhe ja kielelliset ongelmat.

Puheterapiaa Kelan vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena

Minulla on sopimus Kelan kanssa. Toimin Kelan eteläisessä vakuutuspiirissä, alueella 1 (Espoo, Hanko, Inkoo, Karkkila, Kauniainen, Kirkkonummi, Lohja, Raasepori, Siuntio, Vihti) sekä Helsingissä (alue 2). Kuntoutus toteutuu asiakkaan lähiympäristössä, vastaanotollani Pohjois-Tapiolassa tai etänä. Kelan kuntoutuksessa noudatetaan Kelan terapioiden palvelukuvausta ja käytetään mm. GAS-menetelmää. Kuntoutus on asiakkaalle ilmaista.

Lisätietoja saat Kelan palvelunumerosta:

Kuntoutus ja vammaistuet 020 692 205 (ma-pe klo 9-16)

Puheterapiaa itsemaksaville ja vakuutusyhtiöille

Minulla käy puheterapiassa myös itsemaksavia ja vakuutusyhtiöiden asiakkaita. Toiminta-alueitani ovat Espoo ja eteläinen Helsinki. Kuntoutus toteutuu asiakkaan lähiympäristössä tai vastaanotollani Pohjois-Tapiolassa.

Työnohjausta

”Työnohjaus on oman työn tutkimista, arviointia ja kehittämistä, joka tapahtuu koulutetun työnohjaajan avulla. Se on työhön, työyhteisöön ja omaan työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Työnohjauksessa ohjattava pohtii suhdettaan työhönsä. Ohjaaja ja mahdolliset muut osallistujat auttavat ohjattavaa näkemään itsensä ja työnsä entistä tarkemmin ja selvemmin. Työnohjaus on vuorovaikutusta, jossa sekä ohjaaja että ohjattavat oppivat toisiltaan. Työnohjaus auttaa jaksamaan työssä ja pysymään terveenä” – Suomen työnohjaajat ry

Työnohjausta (yksilöt, parit) ja konsultaatiota vastaanotollani Tapiolassa tai Zoomin välityksellä. Ryhmätyönohjaus työpaikallanne.

Koulutusta ja konsultaatiota

  • Alle kouluikäisten lasten tyypillinen ja epätyypillinen fonologinen kehitys
  • Fonologisten taitojen arviointi
  • Fonologiatestin käyttö
  • Fonologisten pulmien kuntoutus
  • Apusanamenetelmä lasten puheen kuntoutuksessa